Šijeme na zakázku. Kvalitně a za výhodnou cenu

Šijeme na zakázku. Kvalitně a za výhodnou cenu

MUOWO šije na zakázku pro sportovní týmy i jednotlivce. Za nejvýhodnější cenu na trhu tak můžete na sebe obléci produkt na míru, který je vyroben z kvalitních italských materiálů. 

Z naší brněnské dílny putují dresy i jiné sportovní oblečení do týmů, sportovních klubů i firem. I vy můžete mít dres na míru. Takový, který vám prostě sedne. Nejen velikostně, ale i materiálem, barvama a střihem. Oblékneme  vás na běžecký závod, na kolo, nebo třeba na inline brusle. Chcete mít dres ve své oblíbené barvě,nebo třeba přezdívku na rukávu? Žádná potíž!  Design navrhnete společně s námi, máme totiž šikovné designérky.

Zajímá vás, jak se váš dres bude tvořit krok za krokem? Právě tady najdete proces popsaný do detailu.

Dres vám bude perfektně sedět. A to bez kompromisů. Víme, že každý má jinou postavu, a tak umíme střihy upravit opravdu na míru. Abyste měli jistotu, že vám dres sedne, pošleme  zdarma zkušební sady dresů. Delší nebo kratší rukávy? Někde trošku táhne nebo je naopak až moc volný? Se vším si naše švadleny poradí. Dejte nám vědět.

A co lhůta, kdy dres dofičí k vám?

Nebojte, nečekáte dlouho. Dresy vám dodáme do 3 až 5 týdnů podle množství a specifických úprav. Snažíme se vždy vyjít s termínem vstříc, ale nikdy za cenu snížení kvality. Přesný termín dáme vědět při objednávce.