Oblékáme INLINE Reprezentaci

Oblékáme INLINE Reprezentaci

MUOWO šije na zakázku pro sportovní týmy i jednotlivce. Za skvělou cenu na trhu tak můžete na sebe obléci produkt na míru, který je vyroben z kvalitních italských materiálů. 

Nešijeme kolekce pouze pro cyklisty, běžce nebo sportovní lyžaře, ale i pro inline závodníky. Konkrétně pro naši českou reprezentaci, která vybojovala několik krásných cenných kovů na Mistrovství Evropy v kolečkovém bruslení v italském městě L'Aquila. Česká reprezentace si tak domu odváží 2 tituly Mistra Evropy, 1 titul vicemistra Evropy, 3 bronzové medaile a další krásná umístění. O to více jsme rádi, že jsme mohli být součástí. 
Při výrobě oblečení pro vrcholové sportovce je třeba dbát na různé faktory. Jedním z nejdůležitějších faktorů je komfort. Pokud máme dres, který je lehký, prodyšný, aerodynamický, ale sportovci nesedí a necítí se v něm dobře, nikdy nemůže dosáhnout maximálních výkonů. Proto je opravdu důležité zvolit správný střih a velikost. U střihu se u závodníků snažíme o to, aby byl co nejvíce aerodynamický a nevytvářel tak velký odpor vzduchu. Často se může zdát, že se do něj sportovec nemůže vejít, ale je to proto, aby co nejvíce kopíroval tvary těla. Dalším faktorem je váha. Používáme karbonová vlákna, která odlehčí váhu dresu a navíc zamezují zvyšování teploty těla, a proto se nemůže stát, že by se sportovec při vysokém sportovním výkonu přehřál. Navíc jsou antibakteriální, a tak není cítit pot. To se pojí s dalším faktorem, kterým je prodyšnost. Oblečení musí být velmi prodyšné, aby co nejrychleji uschlo. Z jihomoravské metropole tak putují produkty sportovcům do celého Česka a dál. 
Jsme hrdí, že můžeme oblékat naše reprezentanty!