První muowo focení

První MUOWO focení je za námi, co nás čeká dál?

MUOWO odstartovalo zimu 2021/2022 už dávno. Naši designéři se postarali o nové styly zimních lyžařských kolekcí pro muže i ženy. Pak následovala pečlivá ruční výroba. A nedávno jsme pro vás nové kolekce nafotili v ateliéru. Co nás čeká dál?

Máme za sebou první focení pod značkou MUOWO. A protože zima už funí za dveřmi, šlo o zimní kolekce – lyžařské závodní kombinézy, kalhoty, ale třeba i zimní bundy. Nechyběly ani zimní doplňky. My totiž naše sportovce umíme obléknout od hlavy až po ponožky.

V brněnském ateliéru ONE TAKE jsme strávili celý den a už teď si můžete prohlédnout výsledek. Jsme zvědaví, jaká novinka bude vaším favoritem. Pod fotkami je podepsaný skvělý fotograf Kuba.

A co plánujeme právě teď? Chceme vám naše nové kousky ukázat v terénu, ideálně na sněhu. Ať vás na tu zimu pořádně nalákáme. Zároveň dokončujeme nové kolekce pro běžecké lyžování a rovnou vám prozradíme, že se máte na co těšit. Už brzy bereme do ateliéru i tyto novinky. Bude vám to v nich slušet, to nám tedy věřte.

A co všechno že jsme fotili?

Lyžařské kombinézy

Softshellové lyžařské bundy

Převlekové lyžařské kalhoty

Lyžařské celopropínací kraťasy