Kde se vzalo MUOWO?

Kde se vzalo MUOWO?

MUOWO je nová značka, přitom ale vůbec nezačíná od nuly. Už jste někdy sportovali v něčem, co na sobě neslo název Dres.cz? Pak jste okusili jednu z částí MUOWO – dlouholeté zkušenosti.

MUOWO příběh se teprve začíná psát, ale ve své podstatě přišly jeho první kapitoly už mnohem dříve.

MUOWO je tým švadlenek a designérů, který vyrábí sportovní oblečení pro nejrůznější sportovce. Stavíme přitom na zkušenostech, které jsme dlouhé roky sbírali pod značkou Dres.cz. Když jsme tu dobu sečetli, došli jsme k závěru, že potřebujeme novou tvář, která ještě o kus více podtrhne kvalitu našich produktů. A právě tady se začal psát příběh brněnské značky MUOWO, jež obléká sportovce na kola, lyže, brusle nebo třeba běh.

MUOWO není jen souhra náhod. Nese v sobě hned několik věcí, které jsou pro nás důležité. Odráží pohyb, bez něhož bychom nebyli potřeba, i nejrůznější terény, v nichž se sportovci pohybují v oblečení z naší dílny. V neposlední řadě v sobě ukrývá i novost. Víte, jak se řekne italsky „nový“? Nuovo.

A tak jsme si řekli, že MUOWO jsme my. Tým lidí, kteří chtějí vyrábět sportovní oblečení z těch nejkvalitnější materiálů, přitom za dostupnou cenu. A také ve stylovém minimalistickém designu. Je to přesně, jak říkáme: Každý kousek, který vyrazí k vám z naší brněnské dílny, prochází našima rukama. Opravdová ruční výroba.

Zajímá vás historie MUOWO více? Prozkoumejte naše myšlenky tady: Muowo.cz